Enter Könyvelő Iroda
Enter Könyvelő Iroda

Letöltések

Ingyenes programok az Ön munkáját segítheti:

Acrobat Reader - Az Adobe cég Acrobat Reader programja PDF formátumú dokumentumok megtekintésére és nyomtatására szolgál. A Weben elterjedt PDF-fájlok megnézésére, a bennük való navigálásra és azok kinyomtatására való szoftver.

Google - A Google kereső magyar nyelvű felülete. Képek, csoportok, címtár keresése, egyéni beállítások mellett is. A Google AdSense-szel kontextusba ágyazott hirdetéseket jeleníthet meg tartalommal rendelkező weboldalain, és amennyiben az AdSense keresőmezőt is elhelyezi.

Ubuntu Linux - Letisztult felület, fejlett alkalmazások, magas szintű biztonság – díjnyertes operációs rendszerbe foglalva.

OpenOffice - Dokumentum és táblázatkezelő program. Az ingyenes, szabad és nyílt forrású irodai csomag. Az OpenOffice teljesen ingyenes, tetszőleges célra felhasználható, legyen az magánfelhasználás, oktatásban, kormányzatnál, közigazgatásban felhasználás vagy üzleti célú felhasználás – ezenfelül szabadon terjeszthető, pl. családtagoknak, barátoknak, diákoknak, alkalmazottaknak.

Mozilla FireFox - A díjnyertes webböngésző most még gyorsabb, biztonságosabb és tökéletesen testreszabható. A Firefox 2 olyan új funkciókkal gazdagodott, amelyek tovább növelik a böngészés élményét. Töltse le most a Firefox 2 verziót és hozza ki az internetből a legtöbbet.

Mozilla Thunderbird - A Mozilla Thunderbird 2 levelezőalkalmazás jobb, mint valaha: a levelek rendezése egyszerűbb, kezelésük biztonságosabb, testraszabásuk pedig könnyebb.

Total Commander - A Total Commander egy nagyon jól használható fájlkezelő a Windows operációs rendszerhez. Rendelkezik a jól ismert DOS operációs rendszer alatt működő (ha valaki még emlékszik rá) Norton Commander hasznos tulajdonságaival, de újabb és újabb verziói egyre jobban kiaknázzák a Windows adta lehetoségeket.

WinRar - Könnyen kezelhető, grafikusfelülettel rendelkező tömörítő és archiváló program, mellyel rar-típusú archív állományokat hozhatunk létre. Egyéb lehetőségek: zip, 7zip, arj, lha, tar stb. adatok kezelése, önkimörítő archívumok előállítása, valamint sérült tömörített állományok javítása.

Hozzászólás a fórumban >>

Tippek!

Hitel és Befektetési megoldások! >>

Hirdessen a Magyar Tudakozó oldalain >>

Számviteli és egyéb szabályzatok elkészítése >>

Linkweb - Készítse el cégbemutatóját portálunkon >>

Hatékony üzleti honlapokat készítünk megfizethető áron >>