Enter Könyvelő Iroda
Enter Könyvelő Iroda

Az alábbi pályázati lehetőségekre szeretnénk felhívni a figyelmét

Európai uniós pályázat KKV-k részére szellemi tulajdonnal kapcsolatos tevékenységek támogatására

Pályázat iparművészeti és design kiállítások támogatására

Pályázati felhívás iparművészeti és design egyéni és csoportos kiállítások előkészítésének, megrendezésének, valamint szakmai szervezetek és egyéni iparművész alkotók kiállításainak támogatására belföldön és külföldön, valamint a kiállításhoz tartozó katalógus megjelentetésének támogatására. Határidő: 2022. február 24.

A gyémánt útja – Novellaíró pályázat

A Soraya Kiadó irodalmi pályázati felhívása 16 éven felüli, kezdő szerzők számára, novellák beküldésére, tematikai megkötés nélkül.

Pályázat művészeknek európai művészeti programban való részvételre, támogatás elnyerésére

A pályázat keretében hét művészt választanak ki, akik létrehozhatják a fenntartható jövő kultúrájával kapcsolatos alkotásukat. A támogatás összege 2.000 EUR/fő. A pályázati kiírás nyelve angol. Határidő: 2022. február 25.

Pályázat társadalmi vállalkozóknak európai szintű társadalmi innovációs versenyben való részvételre

Pályázatot többek közt az oktatás, egészségügy, környezetvédelem, körforgásos gazdaság, befogadás, munkahelyteremtés, idősödés területén lehet benyújtani.

Környezetvédelmi ötletpályázat induló ösztöndíjprogramban való részvételre

A Zöld Követ Egyesület ötletpályázati felhívása 18 és 25 év közötti fiatalok számára, az innovatív környezetvédelem témaköréhez kapcsolódó elképzelések, termékek és tevékenységek beküldésére. Fődíj: egy 1.000.000 forintos ösztöndíj. Határidő: 2022. február 25.

4 évszakos fotópályázat

Pályázat vállalkozások vezetőinek vállalkozásfejlesztési képzéssorozatban való részvételre

Pályázati felhívás társadalmi felelősséget érző mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői számára, vállalkozásfejlesztési képzéssorozatban való részvételre, üzleti és társadalmi missziójuk kiteljesítésének elősegítése érdekében. Határidő: 2022. február 25.

Pályázat környezetbarát szolgáltató vállalkozásoknak zöld minősítés elnyerésére

Pályázati felhívás szolgáltatók és szervezetek számára, környezetvédelmi minősítés díj elnyerésére, a környezettudatos működésre nyitott szolgáltatóhelyek elismerésére. A díj megszerzésével egy olyan marketing eszköz kerül a szervezethez, amely egyre erősebb és köztudatibb helyet foglal el az emberek értékrendjében.

Pályázat K+F+I projektek támogatására az elektronikus alkatrészek és rendszerek témakörében

Pályázati felhívás kutatási, fejlesztési és innovációs projektek támogatására az elektronikus alkatrészek és rendszerek témakörében, a hálózatépítés, valamint az ökoszisztémák kialakításának ösztönzése, továbbá az új alkalmazások használatának lehetővé tétele érdekében. Határidő: 2022. február 25.

Versünnep 2022 – Pályázat nem hivatásos, egyéni előadók számára

A Versünnep Alapítvány pályázati felhívása nem hivatásos, egyéni előadók számára, versek, prózák, publicisztikák, énekelt versek, versmegzenésítések, képző- és/vagy filmművészeti alkotások, valamint táncművészeti alkotások versenyre való nevezésére. Díjazás: pénzjutalom és értékes tárgyjutalmak.

Ünnepi rajz- és esszépályázat a magyar címer és zászló megünneplésére

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet rajz- és esszépályázati felhívása a Kárpát-medencében, illetve a világban szétszórtan élő, magát magyarnak valló óvodások, diákok és egyetemisták számára, a magyar címerhez, zászlóhoz, valamint a magyar történelemhez kapcsolódó alkotások beküldésére. Határidő: 2022. február 25.

Termeléshez kötött és átmeneti nemzeti anyajuhtartás támogatása 2022

Pályázati felhívása a 2022-es támogatási évi termeléshez kötött- és átmeneti nemzeti anyajuhtartás támogatás igénylésére. A kérelmet benyújtó ügyfélnek a 2022. támogatási év vonatkozásában a kérelem benyújtásakor rendelkeznie kell a közlemény mellékleteként rendszeresített, a támogatási évhez kapcsolódó K1350 instruktori igazolással.

Pályázat iparművészeknek, alkotói támogatás elnyerésére

Pályázati felhívás iparművészek számára, alkotói támogatás elnyerésére, kizárólag új alkotások létrehozása érdekében. Határidő: 2022. február 24.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2022

A DUE Médiahálózat pályázati felhívása 25 év alatti egyéni diákmédiások és szerkesztőségek számára, 2021–22-ben készült, még meg nem jelent, vagy már megjelent médiamunkák beküldésére.

Pályázat a visegrádi országok területén működő szervezetek stratégiai együttműködéseinek támogatására

Témák: a V4-országok közötti kapcsolatok erősítésének és az együttműködés fejlesztésének fontosságát hangsúlyozó projektek; a V4-országok ellenálló képességének/helyreállításának támogatására összpontosító projektek az egészségügy, a gazdaság és a társadalom területén, innovatív megoldások révén; valamint V4-országok külső arculatának, valamint a V4-régióba és az azon belüli turizmus népszerűsítésére irányuló projektek. A pályázati kiírás nyelve angol.

Európai uniós pályázat a gyermekek szexuális zaklatását megelőző tevékenységek támogatására

Pályázati felhívás a gyermekek szexuális zaklatását megelőző tevékenységek támogatására a megelőzési programok minőségének és elérhetőségének javítása, az áldozatok számára nyújtott támogatás szintjének növelése, az online anyagok felderítése és eltávolítása, a bűnüldözés operatív kapacitásának és a technikai eszközök elérhetőségének növelése, valamint a tudatosság növelése érdekében. Határidő: 2022. február 24.

Pályázat főiskoláknak, egyetemeknek, nemzetközi környezetvédelmi díj elnyerésére

Pályázatot az alábbi kategóriákban lehet benyújtani: 2030-as éghajlat-politikai fellépés; a társadalom javát szolgáló tevékenységek; hatásteremtés; hallgatói elkötelezettség; következő generációs tanulás és készségek; valamint az év fenntarthatósági intézménye.

Pályázat a környezettudatos vállalati működés mellett elkötelezett vállalkozások díjazására

Pályázati felhívás cégek és szervezetek számára, fenntarthatósági díj 2022. évi elnyerésére, a gazdaság zöldítéséhez 2019–2021 között hozzájárult projektek elismerésére. Végső nevezési határidő: 2022. február 25.

Pályázat ifjúsági csereprogramok támogatására

Pályázati felhívás az ifjúság területén tevékenykedő szervezetek és fiatalok informális csoportjai számára, ifjúsági csereprogramok támogatására. Az ifjúsági csereprogramok legalább két különböző európai uniós és azzal határos programországból származó 13-30 év közötti fiatalok csoportjainak teremtenek lehetőséget a találkozásra és az egymástól való tanulásra egy adott tematika mentén (5-21 napig).